Malo o meni, malo o blogu.

Kreativni demoni u meni se bore još od najranije dobi. U početku je to bilo glumatanje, prenemaganje, performansi ispred tzv. psihe (ogledala) u bakinoj sobi, rezbarenje, kreveljenje, itd. No, ˝girlhood˝ je učinilo svoje i negdje sam zapela ...

Odjednom mi je postalo biti kreativan teško i naporno. Kao primjer, uzet ću to da sam ekstremno lijena staviti make up ili pak provoditi sate i sate u razmišljanju što obući na današnji dan. Snovi kako ću biti ˝moderna˝ žena bili su totalni ˝šit˝ .


Moje viđenje kreative bilo je upotpunosti pogrešno.


Skontala sam da je definicija KREATIVA = SANJARENJE i mogućnost reprodukcije snova u realnost.


To je vrhunac kreativnog izričaja svakog poznatog genija. U tom trenutku razumjela sam koliko je moj život kreativan jer, ˝bejzikli˝ živjeti svoj san znači dovesti svoj život iznova i iznova u ekstazu.


No, je li to dovoljno ? Je li dovoljno živjeti SVOJE snove, biti kreativan, a ne biti produktivan?

 

Slika može biti vrhunski naslikana, no ako je ne uramimo i ne zakačimo na zid da bude vidljiva, ona ostaje samo djelo, ali ne i remekdjelo. Ako priča ostane samo riječ na papiru bez čitatelja, ona ne živi i ne mijenja Svijet. Zato sam se odlučila na pisanje bloga.


S druge strane, teško mi se bilo odlučiti svoje intimno poimanje stvarnosti podijeliti sa scenom. Zbog toga sam stvorila fiktivna imena likovima o kojima pišem u svojim putopisnim dnevnicima. Ostali sadržaji na blogu nemaju potrebu biti prikazani prikrivenim stilom, no otom-potom.


Blog se trenutno nalazi u procesu stjecanja kondicije i potreban mu je ˝hugh support˝ da u tome i uspije.

Puce web logo.png
  • Facebook
  • Instagram

@2020 - Puce , All Rights Reserved.